Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

micimackó csoport

Csoportunk a Milne Micimackójáról kapta a nevét. Micimackó egy kedves, vidám, játékos, barátságos, udvarias mackó, akinek sok barátja van. Nekünk is ez a mottónk. A mi csoportunk vegyes csoport, ahol a nagy és a kicsi együtt játszva tanul. Ismerkedik és védi környezetét, megtanul alapvető dolgokat, szokásokat, szabályokat. Ismeretet szerez környezetéről. Sokat mondókázik, énekel. Változatos anyagokkal ismerkedik rajzolás, festés, vágás, ragasztás, gyurmázás alkalmával. Hallgat sok mesét, verset. Sokat mozog a tornaszobába, ovis-sportpályán, udvaron, csoportszobában, folyosón. Szeret kirándulni. Játékidőben beleélheti magát a játékba, a képzelet szárnyán bárki bármi lehet, mi felnőttek segítjük ezt neki megvalósítani, ami által sok ismeretet szerezhet. Kevés szabály van, de azt következetesen betartatjuk a baleset elkerülése érdekében. A tanév során élményekkel gazdagodnak, ami össze-hozza a közösséget. Azon vagyunk, hogy az iskolába menő gyermekek zökkenőmentesen be tudjanak illeszkedni és megállják helyüket az iskolában.

Müller Tiborné - (Erzsi néni)

óvónő 06-94/573-096

Szekeres Gyöngyi Mária - (Gyöngyi néni)

pedagógiai asszisztens 06-94/573-096

Gerencsérné Koller Szilvia - (Szilvi néni)

dajka
Csoportunk bemutatását egy szívhez szóló idézettel szeretnénk kezdeni: „A gyermek olyan, mint a pillangó a szélben. Néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik legjobb tudása szerint repül. Miért is hasonlítanád össze őket? Mindegyik más, mindegyik különleges, mindegyik gyönyörű.” (ismeretlen szerző)


 
A hétszínvirág nevet már régóta viseli a csoportunk. A csoport óvodapedagógusai úgy gondolták, hogy ez a név találó lesz, mivel minden szülő szemében a gyermeke, egy lassan-szépen nyíló virág, mely számos színekkel tükrözi a gyermekkora jellemző változatosságot, fantáziagazdagságot, mesebeliséget. A gyermek olyan emberi lény, mely egyszeri és megnem ismételhetetlen, a maga egyediségével, s különlegességével ragyogja be az élet mindennapjait. Óvodapedagógusként törekszünk arra, hogy minden gyermek megőrizze a saját egyéniségét, mindig önmagához mérten segítjük fejlődését.

 

Címünk:

9800 Vasvár, Kossuth L. u. 2.