Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Alapítványunk

vasvári Kisdedóvó Egyesület

Bankszámlaszám: 72100457-10062519
Adószám: 18889758-1-18

Célkitűzésünk:
A Vasvári Kisdedóvó Egyesület a Vasváron élő hátrányos helyzetű gyermekek megsegítése céljából jött létre. Egyesületünk célja a Vasvári Ficánkoló Óvoda mozgásfejlesztő eszközeinek bővítése, játékok javítása, intézményünkbe járó gyermekek kultúrális életének színesítése.
Csoportunk bemutatását egy szívhez szóló idézettel szeretnénk kezdeni: „A gyermek olyan, mint a pillangó a szélben. Néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik legjobb tudása szerint repül. Miért is hasonlítanád össze őket? Mindegyik más, mindegyik különleges, mindegyik gyönyörű.” (ismeretlen szerző)


 
A hétszínvirág nevet már régóta viseli a csoportunk. A csoport óvodapedagógusai úgy gondolták, hogy ez a név találó lesz, mivel minden szülő szemében a gyermeke, egy lassan-szépen nyíló virág, mely számos színekkel tükrözi a gyermekkora jellemző változatosságot, fantáziagazdagságot, mesebeliséget. A gyermek olyan emberi lény, mely egyszeri és megnem ismételhetetlen, a maga egyediségével, s különlegességével ragyogja be az élet mindennapjait. Óvodapedagógusként törekszünk arra, hogy minden gyermek megőrizze a saját egyéniségét, mindig önmagához mérten segítjük fejlődését.

 

Címünk:

9800 Vasvár, Kossuth L. u. 2.