Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

katica csoport

Kedves, izgő- mozgó gyerekek vagyunk. A mindennapjaink vidám hangulatban telnek, mindig történik valami érdekes. Törekszünk arra, hogy gyermekeink szeretetteljes, biztonságos légkörben töltsék napjaikat. A kisgyermeknevelők Ági néni és Timi néni próbál a kedvünkben járni, minden nap valami tevékenységet szervezni nekünk itt a bölcsibe.Minden héten van valamilyen manuális tevékenység. A többi napon pedig alkalmunk nyílik környezet megismerésése,mondókás tornára,anyanyelvi nevelésre illetve ének zenei nevelésre. Szeretünk mondókázni, énekelni, rajzolni, festeni,gyurmázni.
kisgyermeknevelő 06-94/370-226

Passné Varga Tímea - (Timi néni)

kisgyermeknevelő 06-94/370-226

Farkas Eszter - (Eszti néni)

bölcsődei dajka
Csoportunk bemutatását egy szívhez szóló idézettel szeretnénk kezdeni: „A gyermek olyan, mint a pillangó a szélben. Néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik legjobb tudása szerint repül. Miért is hasonlítanád össze őket? Mindegyik más, mindegyik különleges, mindegyik gyönyörű.” (ismeretlen szerző)


 
A hétszínvirág nevet már régóta viseli a csoportunk. A csoport óvodapedagógusai úgy gondolták, hogy ez a név találó lesz, mivel minden szülő szemében a gyermeke, egy lassan-szépen nyíló virág, mely számos színekkel tükrözi a gyermekkora jellemző változatosságot, fantáziagazdagságot, mesebeliséget. A gyermek olyan emberi lény, mely egyszeri és megnem ismételhetetlen, a maga egyediségével, s különlegességével ragyogja be az élet mindennapjait. Óvodapedagógusként törekszünk arra, hogy minden gyermek megőrizze a saját egyéniségét, mindig önmagához mérten segítjük fejlődését.

 

Címünk:

9800 Vasvár, Kossuth L. u. 2.